Nieuws

07-05-2019

De foto's van Christine online

07-05-2019

Tweede prijs voor de Cactusvereniging Succulenta

Tweede prijs voor de Cactusvereniging Succulenta

Omdat de jury maar moeilijk een keuze kon maken welke de mooiste stand van het Lenteweekend was, is er ter plekke een tweede prijs toegekend aan de Cactusvereniging Succulenta. Ze hadden een grote diversiteit aan kleurrijke cactussen meegenomen en op een originele wijze gepresenteerd. De cactussen blijven in de vereniging. Als een van de leden overlijdt zal de vereniging de zorg voor de bijzondere cactussen voortzetten.

04-05-2019

De stand van de Bonsaivereniging is de origineelste van Lenteweekend 2019

De stand van de Bonsaivereniging is de origineelste van Lenteweekend 2019

Het was niet eenvoudig om tot een keuze te komen, want de kwaliteit van de stands was hoog. De Bonsaivereniging had prachtige exemplaren fraai gepresenteerd en kon er ook buitengewoon enthousiast over vertellen. De leden van de Bonsaivereniging zijn met recht trots op de door hen behaalde resultaten in een langdurig en gecompliceerd kweekproces. 

De prijs bestond uit een mand die gevuld was met de mooiste producten van de stands van het Lenteweekend 2019 en werd uitgereikt door de nieuwe voorzitter van de afdeling Groei en Bloei Berkelland-Haaksbergen, Mia van der Palen.

Op de foto van links naar rechts de prijswinnaars van de Bonsaivereniging Anton Reuvekamp , Mia ven der Palen (Groei & Bloei), Jan Brouwer, Paula Hinne, Roel Heij (Voorzitter van De Kruidenhof te Mallum) en Sandra Schouten (Jurylid).

28-04-2019

De mooiste stand van 2019?

De mooiste stand van 2019?

Nog een week te gaan tot het Lenteweekend. Tijdens het weekend zal een deskundige jury alle stands beoordelen om een prijs te kunnen uitreiken voor de mooiste stand van het weekend 2019.

Vorig jaar werd die prijs gewonnen door de Evert en Sandra Schouten van Schouten Kruiden, die dit jaar ook deel uitmaken van de jury. de jury zal verder  bestaan uit Janny Willemsen en Lies Jacobs.